Werkwijze

Waarde toevoegen. Het lijkt simpel, is het niet altijd maar het is wel uitdagend om te doen! 

Hoe voeg je waarde toe? Door eerst te informeren waar de behoefte ligt bij u. Administratieve ondersteuning, het uitwerken van jaarverslagen of aangiften, bedrijfseconomisch of fiscaal advies.
Wij kunnen op elk niveau met u meedenken en samen met u de beste invulling geven. 
Wij voelen ons betrokken bij u en uw belangen, anders voegen wij niets toe. 

Transparant zijn is voor ons van groot belang. Wij laten onze medewerkers zoveel mogelijk bij u op locatie de jaarverslagen uitwerken. Zij kunnen direct vragen stellen en zaken oplossen, u ziet wat ze voor u doen. Wij willen zo veel mogelijk over u te weten komen, elk aanknopingspunt kan leiden tot een goed advies. Maar alleen als u er echt beter van kunt worden. Bij elke factuur ontvangt u een specificatie, gewoon omdat we helder willen zijn. Geen kosten voor “standaardwerk” zoals aanslagcontrole, het verzenden van aangiften of het opnemen in een uitstelregeling.
Wij verdienen liever ons geld met goed advies. 

Wij zijn creatief in onze aanpak, niet alleen vakinhoudelijk maar ook in onze omgang met u.
Creatief zijn betekent voor ons het leveren van meerwaarde. U en uw ondernemerschap prikkelen hoort daarbij. Ja-knikkers zijn er genoeg, er moet ook ruimte zijn voor eigenwijze adviseurs die uw belang hoger achten dan dat zij u zien als ontvanger van de rekening. 

Tot slot, wij willen plezier hebben in ons werk. De uitdaging om het goed te doen zorgt voor tevreden gezichten op het moment dat we naar huis gaan. Klaar om de volgende dag weer met meer enthousiasme terug te komen.